U bevindt zich hier: HomeOver de Week

Over de Week van de Klassieken 2019

Save the date!

Van 4 tot en met 14 april 2019 vindt de Week van de Klassieken voor de twaalfdekeer plaats. De Week van de Klassieken duurt extra lang, met een tweede weekend, van 4 tot en met 14 april.

Meer informatie over het thema wordt binnenkort bekend gemaakt.  Diverse partners organiseren door het hele land een keur aan interessante activiteiten voor een brede doelgroep. Een deel hiervan is gratis bij een bezoek aan de instellingen.

De Week wordt georganiseerd door het Rijksmuseum van Oudheden en Tresoar, in samenwerking met het Allard Pierson Museum, Athenaeum Boekhandel, het Nederlands Klassiek Verbond, Roma Aeterna en Addisco Onderwijs.

Organiseert u een activiteit in de Week van de Klassieken en wilt u deze ook opgenomen hebben in de Agenda? Stuur uw activiteit naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De Week van de Klassieken 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Labrys Reizen. Bekendmaking van andere partijen volgt binnenkort.

 

 

...

 

.

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates