U bevindt zich hier: HomeOver de Week

Over de Week van de Klassieken 2018

Van 5 tot en met 15 april 2018 vindt de Week van de Klassieken voor de elfde keer plaats. De Week van de Klassieken duurt extra lang, met een tweede weekend, van 5 tot en met 15 april.‘Wat is wijsheid? Denken in de klassieke wereld’ vormt van 5 t/m 15 april 2018 het brede thema van de elfde Week van de Klassieken. Diverse partners organiseren door het hele land een keur aan interessante activiteiten voor een brede doelgroep. Een deel hiervan is gratis bij een bezoek aan de instellingen.

De Week wordt georganiseerd door het Rijksmuseum van Oudheden en Tresoar, in samenwerking met het Allard Pierson Museum, Athenaeum Boekhandel, en het Nederlands Klassiek Verbond.

Organiseert u een activiteit in de Week van de Klassieken en wilt u deze ook opgenomen hebben in de Agenda? Stuur uw activiteit naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De Week van de Klassieken 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Labrys ReizenUitgeverij Athenaeum, Amsterdam University PressAmbo Anthos uitgeversOmniboek en Uitgeverij Van Oorschot.

 

 

...

 

.

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates